PAINTBALL

Let op! Aan onderstaande arrangementen kun je alleen deelnemen als je 18 jaar of ouder bent!

Groepen vanaf 15 personen krijgen een eigen scheidsrechter en hebben de mogelijkheid om alleen met hun groep te spelen, groepen beneden 15 personen kunnen samengevoegd worden met andere groepen op drukke dagen.

*Alle personen die alleen entree betalen zijn verplicht om bij binnenkomst aan te tonen dat de paintballs die ze bij zich hebben in het verleden bij ons gekocht zijn

* We zijn een FPO (Field Paint Only) veld. Eigen paint meebrengen is ten strengste verboden. Doet u dit toch kan dit leiden tot verwijdering van het speelveld.

Extra’s

  • Thermaal masker € 5,-
  • Rook en  flash granaat € 7,-
  • Paint granaat € 8,-

Spellen die bij ons gespeeld kunnen worden:

Elimination Game

Er worden twee teams gemaakt. Het is noodzaak om met een goede samenwerking de tegenstander te verslaan. Als je geraakt bent en je hebt ergens een verfvlek op je lichaam, moet je het veld verlaten en ben je (dood).

Capture the flag with one flag

Er worden twee teams gemaakt. We plaatsen een vlag in het midden van het veld. Het doel is om die vlag in het beginpunt van je tegen-stander te plaatsen. Zodra je geraakt ben en je hebt een verfvlek op je lichaam, richt je je marker naar de lucht, ren je zo snel mogelijk terug naar je beginpunt en begint opnieuw, totdat iemand de vlag in het beginpunt van de tegenstander geplaatst heeft. Totale speelduur is 15 minuten. Dus het is erg belangrijk om aller-eerst als team een goede strategie te bedenken en uit te voeren. Een erg goed spel voor teambuilding.

Capture the flag with two flags

Er worden twee teams gemaakt. Elk team heeft een vlag in hun start bunker. Je moet je vlag beschermen én je moet de vlag van te tegenstanders zien af te pakken. Als je geraakt bent en je hebt een verfvlek op je lichaam, ben je af. Dus hoe meer tegenstanders je uitschakelt, hoe makkelijker het wordt de vlag van de tegenstander te veroveren. De speeltijd is maximaal 15 minuten. Een erg goed spel op je teamgenoten te leren kennen.

Adventure Paradise Paintball SevenumSave the barrel

Er worden twee teams gemaakt en er wordt een groot, ijzeren (olie)vat in het midden geplaatst. Samen met jou team moet je het vat naar de andere kant van het veld zien te brengen. Als je geraakt bent en je hebt een verfvlek op je lichaam, moet je het veld verlaten. Het spel eindigt als één van de team het vat aan de andere kant van het veld heeft gekregen. Speelduur: Maximaal 15 minuten.

Death match

Je speelt een eliminatiespel, waarbij je niet “geraakt” kan worden, tenzij je geen kogels meer hebt. Dan pas kan je geraakt worden. Dit is een spel waarbij je goed wraak kan nemen. Je kan dan eindelijk die éne terugpakken die jou al de hele tijd heeft geraakt.

Bunny run

Eén persoon (meestal een vrijgezel) trekt een hazenpak aan. Alle andere spelers gaan zich verspreiden in het veld. Zodra het spel start, moet je op dezelfde plaats blijven staan en moet “de haas” van de éne kant naar de andere kant van het veld rennen én weer terug. Iedereen mag vrij op de haas schieten en de haas kan niet “sterven”.

Adventure Paradise VOF

Middenpeelweg 5
5975 MZ Sevenum

Bel Adventure Paradise!

+31 6 14517098