Familiedag Venlo

familiedag venlo

Adventure Paradise Sevenum is dé ideale locatie voor een onvergetelijke familiedag in Venlo en omstreken. Het park biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, zodat iedereen zich kan vermaken met plezier, spanning en avontuur in het prachtige Limburgse landschap.

Adventure Paradise Venlo

Avontuurlijke activiteiten voor het hele gezin

Bij Adventure Paradise Sevenum is er voor jong en oud een activiteit naar keuze. Klimmen, boogschieten, tokkelen en nog veel meer avontuurlijke activiteiten staan op het programma. Of u nu een adrenalinekick zoekt of gewoon gezellig wilt ontspannen met uw familie, bij Adventure Paradise Sevenum beleeft u een dag vol plezier en avontuur. Bovendien zijn alle activiteiten geschikt voor alle niveaus.

Gezelligheid en ontspanning in het Limburgse landschap

Naast de avontuurlijke activiteiten kunt u bij Adventure Paradise Sevenum ook genieten van de prachtige natuur en de gezellige sfeer. Het park is gelegen in het Limburgse landschap en biedt uitzicht op de groene bossen en heuvels. U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en drankje in de horeca.

Sup Air Paintball bij Adventure Paradise in Sevenum

Een onvergetelijke dag uit met het hele gezin

Een dagje uit bij Adventure Paradise Sevenum is niet alleen avontuurlijk en gezellig, maar ook budgetvriendelijk. Kies uit verschillende arrangementen, perfect voor een familiedag. Combineer activiteiten, eten en drinken, en stel zo uw eigen dag samen. Op deze manier bepaalt u zelf hoeveel u wilt uitgeven.

Boek uw familiedag in Venlo bij Adventure Paradise Sevenum

Bent u op zoek naar een leuke en avontuurlijke dag uit met het hele gezin? Boek dan nu uw familiedag bij Adventure Paradise Sevenum in Venlo. Met de vele activiteiten, prachtige natuur en gezellige sfeer zult u zeker een onvergetelijke dag beleven. Bekijk nu de arrangementen en boek uw dagje uit!

Adventure Paradise Venlo

Beschikbare arrangementen en prijzen

Bekijk nu onze Instagram pagina voor een betere kijk achter de schermen!

Open Chat
Need help?
Hello 👋
Can we help you?