Avontuurlijk Dagje Venlo

Avontuurlijk dagje Venlo

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke dag vol actie en adrenaline in Venlo, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Adventure Paradise. Dit outdoor-avonturenpark biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, waaronder paintball, Lumberjack, boogschieten en nog veel meer. Hier is alles wat je moet weten over een avontuurlijk dagje Venlo bij Adventure Paradise.

Paintballen

Paintballen is een van de meest populaire activiteiten bij Adventure Paradise en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en opwindende activiteit. Het park biedt verschillende paintballvelden met verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden, zodat je altijd een passend veld kunt vinden. Je kunt spelen in teams en elkaar uitdagen om de tegenstander uit te schakelen door ze te raken met verfballetjes. Een spannend spel dat zorgt voor veel plezier en teambuilding.

Avontuurlijk Dagje Venlo

AVONTUURLIJK DAGJE VENLO​: lumberjack

Een andere unieke activiteit bij Adventure Paradise is het Lumberjack spelen. Hierbij gaat het erom wie het snelst en nauwkeurigst een blok hout kan klieven met een bijl. Het is een uitdagende activiteit waarbij je techniek, kracht en snelheid moet combineren om de beste resultaten te behalen. Het is een leuke en avontuurlijke manier om je vaardigheden te testen en jezelf uit te dagen.

Paintball Venlo

Boogschieten

Boogschieten is een eeuwenoude sport die nog steeds populair is vanwege de uitdaging en precisie die het vereist. Bij Adventure Paradise kun je je boogschietvaardigheden testen op het speciale boogschietparcours. Je leert de techniek en krijgt vervolgens de kans om op doelen te schieten en je vaardigheden te verbeteren. Een leuke activiteit die geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een rustigere en toch uitdagende activiteit.

AVONTUURLIJK DAGJE VENLO​: Teamuitjes en vrijgezellenfeesten

Adventure Paradise biedt ook mogelijkheden voor teamuitjes en vrijgezellenfeesten. Of je nu op zoek bent naar een actief en uitdagend programma of juist iets ontspannends, het park heeft voor elk wat wils. Er zijn speciale arrangementen beschikbaar die kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw groep, zodat je de perfecte dag kunt organiseren voor jouw team of vrijgezellenfeest.

Paintball Venlo

Beschikbare arrangementen en prijzen

Als je op zoek bent naar een spannende activiteit in Sevenum, dan is Sup Air Paintball bij Adventure Paradise zeker de moeite waard om te proberen. Het is een leuke, veilige en opwindende ervaring die je niet snel zult vergeten!

Bekijk nu onze Instagram pagina voor een betere kijk achter de schermen!

Open Chat
Need help?
Hello 👋
Can we help you?