Familiedag Limburg

familiedag limburg

Adventure Paradise Sevenum: De perfecte locatie voor een familiedag in Limburg Als u op zoek bent naar een onvergetelijke familiedag in Limburg, dan is Adventure Paradise Sevenum de juiste keuze. Hier kunt u genieten van een dag vol plezier, spanning en avontuur in het prachtige Limburgse landschap. Het park biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, zodat iedereen zich kan vermaken.

Adventure Paradise Venlo

Avontuurlijke activiteiten voor het hele gezin

Bij Adventure Paradise Sevenum is er voor iedereen wat te beleven. Zo kunt u kiezen uit activiteiten als klimmen, boogschieten, tokkelen, en nog veel meer. De activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, dus iedereen kan meedoen. Of u nu op zoek bent naar een adrenalinekick of gewoon een gezellige dag wilt doorbrengen met uw familie, bij Adventure Paradise Sevenum zult u zich zeker vermaken.

Gezelligheid en ontspanning in het Limburgse landschap

Naast de avontuurlijke activiteiten kunt u bij Adventure Paradise Sevenum ook genieten van de prachtige natuur en de gezellige sfeer. Het park is gelegen in het Limburgse landschap en biedt uitzicht op de groene bossen en heuvels. U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en drankje op het terras.

Sup Air Paintball bij Adventure Paradise in Sevenum

Een onvergetelijke dag uit met het hele gezin

Een dagje uit bij Adventure Paradise Sevenum is niet alleen avontuurlijk en gezellig, maar ook zeer betaalbaar. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar die perfect zijn voor een familiedag. Zo kunt u kiezen voor een arrangement met activiteiten, eten en drinken, of een combinatie daarvan. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoe u uw dag wilt indelen en hoeveel u wilt uitgeven.

Boek uw familiedag in Limburg bij Adventure Paradise Sevenum

Bent u op zoek naar een leuke en avontuurlijke dag uit met het hele gezin? Boek dan nu uw familiedag bij Adventure Paradise Sevenum in Limburg. Met de vele activiteiten, prachtige natuur en gezellige sfeer zult u zeker een onvergetelijke dag beleven. Bekijk nu de arrangementen en boek uw dagje uit!

Adventure Paradise Venlo

Beschikbare arrangementen en prijzen

Bekijk nu onze Instagram pagina voor een betere kijk achter de schermen!

Open Chat
Need help?
Hello 👋
Can we help you?