Vrijgezellenfeest Sevenum

Vrijgezellenfeest in sevenum

Als je op zoek bent naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Sevenum, dan is Adventure Paradise in Sevenum de perfecte plek. Dit avonturenpark in de buitenlucht biedt diverse activiteiten, zoals paintballen en lumberjacken, om de vrijgezel en zijn/haar vrienden en familieleden te vermaken.

Adventure Paradise Sevenum

Paintballen bij Adventure Paradise

Als je op zoek bent naar een flinke dosis adrenaline, ga dan paintballen bij Adventure Paradise! Dit park beschikt over diverse thematische speelvelden en voorziet je van alles wat je nodig hebt om een fantastisch potje paintball te spelen, inclusief uitrusting, verfballen en deskundige instructeurs. Kies uit diverse speelstijlen en -modi en daag jouw vrienden uit om te zien wie de beste schutter is!

Lumberjacken bij Adventure Paradise

Op zoek naar een stoere en unieke activiteit? Probeer dan eens lumberjacken bij Adventure Paradise! Deze competitieve sport omvat verschillende evenementen, zoals bijlwerpen, boomstamzagen en -werpen. Het is een fantastische activiteit voor een groep vrienden die op zoek zijn naar een uitdaging en een avontuurlijke dag willen beleven, en perfect voor het organiseren van een vrijgezellenfeest.

Sup Air Paintball bij Adventure Paradise in Sevenum

Andere activiteiten bij Adventure Paradise

Naast paintballen en lumberjacken biedt Adventure Paradise nog meer opwindende activiteiten die perfect zijn voor vrijgezellenfeesten. Denk bijvoorbeeld aan Archery Tag, waarbij je met pijl en boog tegen elkaar strijdt. Bij Adventure Paradise is er voor ieder wat wils!

Vrijgezellenfeest bij Adventure Paradise

Als je op zoek bent naar een bijzondere, energieke en plezierige manier om het vrijgezellenfeest van je vriend of vriendin te vieren, dan is Adventure Paradise in Sevenum een uitstekende keuze. Dit park biedt diverse activiteiten aan die geschikt zijn voor groepen van alle groottes en niveaus, en zowel mannen als vrouwen zullen zich hier vermaken. Bovendien zijn er verschillende arrangementen beschikbaar die aan al jouw wensen voldoen. Aarzel niet langer en boek vandaag nog jouw vrijgezellenfeest bij Adventure Paradise!

Adventure Paradise Venlo

Beschikbare arrangementen en prijzen

Bekijk nu onze Instagram pagina voor een betere kijk achter de schermen!

Open Chat
Need help?
Hello 👋
Can we help you?