Vrijgezellenfeest Venlo

Vrijgezellenfeest in Venlo

Op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Venlo? Zoek niet verder dan Adventure Paradise in Sevenum. Dit outdoor avonturenpark biedt een scala aan activiteiten om de vrijgezel en zijn of haar vrienden en familieleden te vermaken, waaronder paintballen, lumberjacken en nog veel meer.

Adventure Paradise Sevenum

Paintballen bij Adventure Paradise

Op zoek naar een adrenalinekick? Ga dan paintballen bij Adventure Paradise! Het park beschikt over verschillende thematische speelvelden en biedt alles wat je nodig hebt om een geweldig potje paintball te spelen, waaronder uitrusting, verfballen en deskundige instructeurs. Kies uit verschillende speelstijlen en -modi en daag je vrienden uit om te zien wie de beste schutter is!

Lumberjacken bij Adventure Paradise

Als je op zoek bent naar een stoere, unieke activiteit, dan is lumberjacken bij Adventure Paradise iets voor jou. Lumberjacken is een competitieve sport waarbij deelnemers strijden in verschillende evenementen, waaronder bijlwerpen, boomstamzagen en boomstamwerpen. Ideaal voor een groep vrienden die de vrijgezel willen uitdagen en een leuk avontuur willen beleven!

Sup Air Paintball bij Adventure Paradise in Sevenum

Andere activiteiten bij Adventure Paradise

Naast paintballen en lumberjacken biedt Adventure Paradise ook andere spannende activiteiten die geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten. Wat dacht je van een spelletje Archery Tag, waarbij je met pijl en boog tegen elkaar strijdt? Er is voor elk wat wils bij Adventure Paradise.

Vrijgezellenfeest bij Adventure Paradise

Als je op zoek bent naar een unieke, actieve en leuke manier om het vrijgezellenfeest van je vriend of vriendin te vieren, dan is Adventure Paradise in Sevenum de perfecte keuze. Het park biedt verschillende activiteiten voor groepen van alle groottes en niveaus, en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien zijn er verschillende arrangementen beschikbaar om aan al je wensen te voldoen. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je vrijgezellenfeest bij Adventure Paradise!

Adventure Paradise Venlo

Beschikbare arrangementen en prijzen

Bekijk nu onze Instagram pagina voor een betere kijk achter de schermen!

Open Chat
Need help?
Hello 👋
Can we help you?